RAZVOJNA ORGANIZACIJA ZAŠTITE POTROŠAČA - jedini savez udruga za zaštitu potrošača u Republici Hrvatskoj

Konstituirajuća sjednica Savjeta za razvoj c/d
Osmi saziv Savjeta za razvoj civilnog društva u čijem radu sudjelujemo kao član (Gordana Lukić) i zamjenik (Sanja Keretić) iz područja zaštite potrošača na prijedlog udruga i drugih organizacija civilnog društva
Razvojna organizacija zaštite potrošača
Provedeno „Strateško planiranje“ aktivnost „Potrošačke snage“
Obilježena 20. obljetnica djelovanja NZRCD
U ponedjeljak 06.11.2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, održana je svečanost kojom je obilježeno 20 godina djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Razvojna organizacija zaštite potrošača
Skupština Razvojne organizacije zaštite potrošača
Međimurska županija
Župan primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača
Consumer dialogue in Croatia
Novi zakonodavni paket EU u području zaštite prava potrošača – Što EK poduzima za zaštitu potrošača?
Župan primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača
Značajno

Župan primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača

U prigodi Svjetskog Dana zaštite prava potrošača Župan međimurski je primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača sa sjedištem u Međimurskoj županiji.

Uz prigodnu čestitku Župan je zahvalio udrugama za zaštitu prava potrošača za sve što su napravili da zaštite prava potrošača, te je istaknuo zadovoljstvo suradnjom Županije i udruga.  

Gordana Lukić, predsjednica Razvojne organizacije zaštite potrošača je zahvalila Županu na prijemu, te istaknula da je zahvaljujući potpori Županije i svekolikoj suradnji s udrugama za zaštitu potrošača, provedba politike zaštite potrošača u Međimurskoj županiji postala prepoznatljiva u Hrvatskoj i primjer je svim ostalim županijama.

Josip Makšadi, predsjednik Udruge POZITIVA, istaknuo je da je briga za svakog potrošača temeljna zadaća svake udruge.

Željko Tomašić, predsjednik Društva potrošača Međimurja je istaknuo zadovoljstvo svekolikom suradnjom s Međimurskom županijom s uvjerenjem da će ovakvi susreti u Županiji postati tradicija.

Prijemu je prisustvovao i Zlatko Polišanski, predsjednik udruge "Međimurski potrošač" koji je  kratko po uvodnoj riječi Zamjenika župana napustio sastanak.

Uz prigodne poklone Župan je „stavio u zadaću“ udrugama da njeguju i razvijaju zajedništvo i suradnju kako bi zaštita prava potrošača u Međimurskoj županiji dostigla još višu razinu, jer briga za svakog potrošača, a svi smo mi potrošači, jer temeljna zadaća Županije i udruga.

(Ž.T.) ROZP

Related Articles

Donatori

Free Joomla! templates by Engine Templates